CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Sunday, March 22, 2009

Review Film : Dragon Ball evolution

Hoh!! Dah lame siot xnonton wayang! dekat bkurun gak ah!! Cite Street Fighter ngan The Punisher abes tlepas, sebok sangat sampai xsempat langsung menjengah ke panggung wayang... Nie sape yang bace post nie tlg komenkan sket pasal cite Street Fighter ngan The Punisher eyh...
Ni naseb baik ade gak mase nak tengok cite Dragon Ball! Cite nie kalau xdapat tengok kat wayang memang bunuh diri ah! Aku nie die-hard-fans gak ah Dragon Ball neh! Kat laptop aku ade episod 1 sampai abes anime die wo! Dulu mase tengok iklan Filem dragon Ball nie nak kuwa memang tkluwa ah air liur aku nak tengok! Lege siot dah dapat tengok, wuhuuu!

Watak2 Dragon Ball yang ade dlm filem nie xbanyak sangat arr... Cume ade Goku, Cici, Bulma, Master Roshi,Pikor, ngan Yamu je... Pemilihan watak memang sesuai ah.... Goku die ok je, nak letak rambut gile mencacak tu nnt nampak filem xlogik sangat plak... Bulma pun orang yang dipilih utk pegang watak tu sesuai gak.. Comel n gile kat gajet2 canggih....sebijik cam lam buku!

Dah2,malas nak komen banyak2 coz ngah bz wat PBS nie... Rasenye blom tlambat g kot nak rekemen korang soh tengok cite neh...=)

1 comments:

Joseph said...

dengar cite x best sangat cite ni sebab jalan ceritaanya x macam dalam komik.. betul ke?