CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Wednesday, March 4, 2009

PJ,PJ,PJ!! =p!!

Adoiii...semenjak due menjak nie aku bz siot... dah arr weekend cam laha**t! huh,xsempat nak tulis blog pun! kene bagi sepenuh komitmen kat PJ! Adoii,ingat aku suke sangat kot! Weekend ade kelas PJ, pastu kene orientasi kecergasan PJ, pastu kene arrange PJ nyte plak! Hmmm... Orientasi kecergasan dah la macam ape je lagi! Rupe komando punye training pun ade! Naseb baik xmati! hahaha... Aku rase mcm pihak pengurusan PJ pandang ringan je ngan aktiviti2 dalam orientasi neh! Mau xnye, orang penat2 berkayak, die suwoh gak g trekking jaoh2 plak! Nak dijadikan cite, hujan lebat+ guruh berdentum2 plak mase trekking tuh! Pihak pengurusan sangat bernasib baik la sebab xdek kejadian yg xdiingini berlaku... kalau ade ape2 jadi, kene saman xpasal2 jek! korang bayangkan tengok, kene bjalan tengah2 jalan yang xdek lampu jalan! kalau dekat xpe gak, nie jauh gile babun ah! Dah tu, xde sebarang pemantauan plak tu! Huhh, aku rase 80% budak2 mase tu menyumpah seranah je kat sape yg soh buat aktiviti camtu! Gila Gilaaa~~!! Naseb baek ade gak bas datang amek kitorang utk batalkan aktiviti tu... tu pon lepas dah basah lencun gak arr sume budak2! Naek bas plak, die sumbatkan seratus orang lebih dalam satu bas tu! xgile ke namenye tuh! Adoiii! Asal boleh je! =p!!




Orientasi abes ari Ahad, pastu Isnin malam lak ade PJ Nyte.. budak2 aku kene arrange malam tu...perancangan dah dibuat awal, tapi rasenye Orientasi kecergasan tu dah menyusahkan budak2 aku untuk menguruskan malam tu dengan lebih baik... Jadi macam perancangan kene buat last minute ar... Naseb baik budak2 pj kelas lain pun bg kerjasame utk wat rehearsal sebelum malam tu... Dan bile PJ Nyte start n dah abes, aku rase budak2 kelas aku dah laksanakan tugas dorang dengan sangat baik..Malam tu kire menjadi gak arr... Kurang sket2 tu biase la kan... PJ Sem 5 buat band, Budak2 pra pismp buat sketsa yang comel! hehehe... Sem 1 buat persembahan unplugged... Pastu opsyen Cine ngan India lak buat tarian kebudayaan... Pastu siap ade award utk lecturer, ala2 AIM gitu! hehehe... memang idea sempoi ah tu! Thanks utk sume budak2 kelas aku, bekerjasama utk jage name kelas kite yang menganjurkan Pj Nytez tu..! =)

4 comments:

lidahaku said...

tahniah!!
heee
bagus2..
ada pj nyte
aku nak wat tapi aku xda junior dgn senior!!
huhu
tahniah!!

lidahaku said...

xkenal aku?
add la aku beb

n3 said...

uiiii ;p

sayatasha said...

gendut yg boroi >_<