CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Thursday, March 26, 2009

P.B.S. = Pergi Berjalan-jalan Selalu

Wazz up, wazz uppp!!
Woh, kesibukan berterusan lagi selepas KAGUM... Program PBS plak kali nie... Pengalaman Berasaskan Sekolah kali nie, aku decide xmao dah buat kat kampung... Buat ah kat mane2 umah member...boleh tengok2 tempat orang gak... nie je la kesempatan yang ade pun... dah bincang ngan dak adek, kitorang pun pilih arr epoi sebagai mangse! hehehe... Buat kat Selangor best gak! Emmm,jap2, selain aku, adik, ngan epoi, muzam ngan hairi pun join gak.. So semuanye jadi 5 orang arr buat PBS kat umah epoi nie...

Haaa...hari demi hari berlalu kat umah epoi... Aku bukan nak cite pasal PBS sangat nie sebenarnye... sebab bukan ade yang best pun pasal PBS nie... G buat bende yang same je tiap2 hari ; g skolah pagi2, lepak jap kat bilik mesyuarat, pastu kol 9 g cafe, pastu jalan2 jap pusing2 ala kadar, dah cukup mase terus blahhh...=)

Haaa, yang aku nak cite nie aktiviti kitorang pas blah dari skolah arr...

Jeng,jeng,jeng...
Hoh,dah abes skolah balik umah g siap2, kitorang mule arr meliar! Pehh,epoi memang sempoi ahh tiap2 ari bawak kitorang g jalan2! Ari pertame panas badan dulu kat AEON Bukit Tinggi.. Ari kedua layang karaoke plak kat Klang Parade! Pastu maen arcade game... lawan gusti lengan ngan mesin, 5 orang bergabung tangan baru leh menang! hampeh toll! Pastu g Sunway Pyramid... Nampak dak2 bowling Malaysia ngah training maen bowling... Si Shalin ade, Zulmazran pun ade... Ahh,malas ah lawan ngan dorang! hehehehe... Bukan sukan kitorang pun! Ape lagi, kitorang tunjuk bakat archery je arr...



dah nak tepatah tangan maen archery, baru g jalan2 plak satu Sunway Pyramid tuh! Besar gile arr Sunway... aku pun sampai dah xlarat nak pusing sampai abes! Laen kali ahh pegi lagi...



Besoknye plak g jalan2 kat Mid Valley lagi... Adehh,penat lagi nak jalan2! Shopping Complex besar gile! Ape ntah yang xdek dalam tu! Sume ade siottt!! Lepak2 ngan member best arrr...

Malam tu plak g Uptown Shah Alam... kalau nak ikotkan hati, nak je aku abeskan due tige ratus kat ctu! tapi Iman kuat lagi... hehehe... banyak ade barang2 best, tapi aku rembat topi je satu... Rembat tu maksudnye beli tau! =D

Ari keempat plak, g Plaza Alam Sentral jek... layan due frame bowling kat ctu... xdek gambar nak dipamerkan sebab perlawanan terlalu sengit! hehehe...
Abes maen game, kitorang g Terminal Shah Alam kat seksyen 17, ade brand sukan wat clearance stock.. Tapi die nye clearance stock pun harge still xberagak arr! =p!! Dah alang2 g terminal tu, beli tiket siap2 ah balik JB... Alaaa,dah nak balik dahhh... xpuas lagi g jalan2.... =)

Hmmm,mase aku tulis blog nie dah last day kat skolah... Hmmm,cam sedey jek! Tapi bukan sedih nak tinggalkan skolah, tapi sedih xdapat nak jalan2 lagi...xpuas! hehehe...


Epoi, THANK YOU very2 much to you n all of your family sebab sediakan segalanye yang terbaik mase kitorang datang kat Selangor nie...i really2 appreciate you.. Kem salam kat mak ngah ayah ko eyh... sori xsempat luangkan mase ngan dorang pun...cam besalah je plak! Harap mak ngan ayah epoi xkecik hati...

5 comments:

niesa said...

bru duduk kl seminggu da xsedar diri.
hahahaha.

Azray said...

Kalau aku g dok England ngan kakak aku cemane la ye agaknye kan niesa! hohohoho...

Sakti Arjuna said...

wei..amik kesempatan tol ko ni ek??ko wat pbs ke enjoy??bagus..baru la idup meriah..ada bran pbs la kt kajang..boley makan satey beb...

Joseph said...

P.B.S yang menarik! bahkan lagi best P.B.S aku.. memang sempoi..

azeera ali said...

wah wah....sy yg dok s.alam pun x abes jalan lg...
hehe..=)