CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Saturday, February 14, 2009

Kerah Keringat!


Woii!! Psyko siot awal2 letak gambar parang! hahaha... takot x??












Haaa... sebenarnye weekend kitorang kali nie dicemari oleh satu bende yang xdigemari oleh sume student kat maktab... Boleh mengakibatkan pertumpahan darah woo!!Ape lagi, kelas ganti di hujung minggu arr!! hehehe....
Time orang nak bangun tido lambat2, time tu larr nak wat kelas awal pagi! Adoii,lemah!
nak2 lagi, kelas ganti Pendidikan Luar plak tu!

Elok aku dah pegi kelas, lecturer xdek pun sebenarnye!! Pehh,menyirap je darah aku! Tapi kitorang dah ditugaskan utk siapkan model-model gajet untuk PL... Xpe, dengan semangat dari kawan-kawan sekelas yang sedia bersatu padu dalam ape jua keadaan, gajet pun cuba disiapkan!
Kat bawah nie bukti2 betapa tseksanya budak2 kelas aku tengah2 panas terik nak mnyiapkan gajet kat padang! Gamabr aku xde?? memang arr,dah aku yang amekkan gambarnye!=p! hehee..




Nak tau,sampai lewat petang pon bende nie xsiap sume lg... Rase2nye hairy n the gang tegakkan Pintu gerbang tu pun dah malam dah... huhuhu... teruk siottt! Thanks kat kengkawan2 yang seriously saaaaangat cooperative! Naseb baik ahad xdek kelas ganti lagi! hahahaha....

2 comments:

nurul khairunie said...

dah ushar blog awak!
mana link blog kwn2 yg lain?

Nurul Hidayah Isnin said...

uuuuuuuuuuu........
rajinnye kwn2 pj aku...
e'eh!!! rumate aku pn adela..
hehhehe...