CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Wednesday, November 11, 2009

Exam & Musim Haji....


Hujung2 sem nie biase laaa,semua IPT sure demam exam nye! Aku dah lepas due paper,n ade lagi due paper untuk dihadap! Emmm,masih blom tlambat kot utk aku wish kat semua kengkawan aku yang ngah exam xkire paper ape pown, GUD LUCK utk korang sume ye!! Skor banyak2!! Nak wat toyol ke, nak tiru ke, nak hapal jawapan soklan spot ke, tpulanglah....=)

Aku nak skor tu xdek la sangat, aku study bagi lulus dah arrr... huhuhu..
sbnarnye aku xdapat fokus pon bace2 buku utk exam kali nie,coz aku risau kat sumone arr....=(
mase aku ngah musim exam nie, my beloved girlfriend g Haji arr,btolak 12hb November dari Malaysia... mintak kengkawan sume yang bace post nie sedekahkan al-Fatihah untuk die supaye slamat menunaikan ibadah Haji...name die Zawiyah Binti Othman....

THANKS!!

5 comments:

'Cikgu Padi' said...

sgt sweet k...all de best..

Azray said...

Thanks bro...

Anonymous said...

Al-Fatihah,,,,,hmmm ak pon nk g aji jgk nti,,,ko doakan ak cpt2 g nek aji eh,,,,amiinnnn,,,,=))

Ros Mystic said...

bestnye....

nurulbaizurazuber said...

lets follow my blog.. tq