CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Friday, January 2, 2009

TM Cage Futsal


haaa,a2 Januari 2009, TM ade wat karnival kat Stadium Darul Aman… TM SYOKNYA BOLA! Koresponden aku cakap ade Cage Futsal, siap bagi borang lg… aku excited gak nak maen… tp time tu mane ade member, sume dah balik U dorang dah… yang ade pon 2 3 kerat jek! So, aku ajak arr dak adik, g tengok sudehhh… Best gak dorang maen… teringin plak aku! Tahon depan ah maen! Emmm,aku ngan dak adek try ar maen PS2, game PES2008..dengan harapan dapat arr menang,leh dapat baju! Sekali game tu nye difficulty level tahap tertinggi siot! Dah arr kene lawan ngan team England! Pecah peloh gak arr nak bagi menang! Maen punye maen, xdapat pbezaan 2 gol arr.. adi seri 0-0… Aku lak menang 1-0 je..Frust siot xdapat baju!!!! Aku nye frust,dari stadium tu sampai Jitra aku dok mengomel xpuas ati lam kete! Tahan telinge je la Adik ye! Hehehehe….

Even aku dapat jugak barang sebab menang 1-0,tp aku still xpuas ati! Aku nak baju tu!!!! Xpe2, aku try pakai orang dalam tengok nanti,kot2 dapat! Hehehehe…

1 comments:

nani3 said...

huhu..okeh ar tuh