CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Sunday, August 15, 2010

Film Review : The Expendables

Minat Stone Cold Steve Austin x?? Sylvester Stallone?? Jason Statham?? Emmm... Jet Li??
Yeaaa, kalo korang minat sume balak2 tu, kini aku ade 1 pakej nak promosi kat korang bagi korang nengok!! Jeng3x....
THE EXPENDABLES wehhhh!!

Hohohohooo....style x aku promote? =)) mmg la kene style, sbab korang dah xpayah tunggu lima enam muvee utk tengok aksi balak2 tough sume nehhh.... Satu muvee ni je dah boleh wat korang rase berbaloi abeskan duet lam sploh ingget beli tiket wayang! 9 hero wooo!! Tu baru yg korang nampak kat poster+iklan... sbenarnye ade lg hero yg diselitkan dalam cite nehhh yg die xtunjuk dalam iklan... Bukan Rosyam Nor, bukan jugak Jalaludin Hassan... nak tau sape,haaaa...kene la gi jengah2 wayang dik oiii!


Kalau dah hero2 die best,dah tentu arr aksi2 yang dipaparkan lam cite nie gempak! Terjamin la wehhh!! tembak menembak, bom mengebom, aksi close combat, semua bikin korang nak tlompat dari seat jek,serius! Naseb baek bulan puase skang nehhh,kalo x popcorn yg kat tangan tu pon bleh btrabur ah! =))

Nak cite panjang xgune, coz cite ni baru jek kluwa panggung... tggu smpai ujong minggu nie pon sempat lg kalo korang nak grab tiket wayang gi tengok ngan mmber2 yg tsayang! =))
Nak kasi hint sket, cite nie nak lebih kurang same je ngan cite aksi yang baru jugak kuwa panggung, A-TEAM ngan THE LOSER... Cume,antara ketiga-tiga filem aksi tu, The Expendables aku letak ranking num 1!! Haaaa,xreti2 lagi..?? Jom serbu panggungggg~~!!

2 comments:

haninaluna said...

huishhh.. nk kene g tgk nehhh~

Kriswantoro Kuwarasan said...

Film menarik, pemainnya oke